John Manschot

Het gezicht van Borgruit

Als je het aan mij vraagt: ik ben een gedreven en effectieve begeleider van veranderingen met dertig jaar ervaring in commercie (sales, sales management en business development), projecten (procesverbetering en cultuurverandering) en leidinggeven (MT en directie) en coaching (persoonlijke ontwikkeling en gedragsverandering) .

Op mijn LinkedIn-profiel lees je meer over mijn achtergrond en ervaringen.

Wat anderen zeggen:

“Ik kan iedere manager die met stagnatie binnen de organisatie te maken heeft, in welke vorm dan ook, adviseren om eens met John te praten. Objectief, analytisch en met de nodige humor ontrafelt hij hetgeen hem wordt voorgeschoteld. Soms confronterend maar zó verhelderend.”
     (Floris ten Kate, Ondernemer) 

“Samenwerking met John heb ik als zeer inspirerend en uitdagend ervaren. John heeft de eigenschap op een initiatiefrijke, open, out-of-the-box en inventieve wijze personen en business-issues te benaderen, uiteindelijk met als doel om een betere performance te bereiken. John schuwt hierbij de (gewenste) confrontatie niet en weet met verbaal vakmanschap en spitsvondige humor de juiste toon te hanteren. Kortom: John is in staat verschil te maken en doet dit met klasse. “
     (Ing. Jos Versleijen, Directeur consultancy en engineering company) 

“John verrast je steeds weer met zijn onconventionele ideeën en aanpak. Dat maakt hem tot een interessant mens en goede coach. Ik kan een ontmoeting met hem zeker aanbevelen.”
     (Drs. Paul Spanjaard, Partner Organisatie-adviesbureau) 

“John is een open en levendige persoonlijkheid die heel goed in staat is om de kwaliteiten van mensen in te schatten en te koppelen aan strategieën en doelen van organisaties. Hij weet feilloos commercie en individuele belangen en ambities van mensen met elkaar te combineren. Zijn in- en overzicht in zaken leverden een belangrijke bijdrage aan de goede resultaten van ondernemingen.”
     (Drs. Dirk Kriek, Manager Research & Development) 

“John never fails to impress me with his general knowledge and his ability to quickly assess people and situations. This skill enables him to make the right decisions at the right moment. John is a great people manager.”
     (Ir. John Bouwens, Program Manager) 

“Wat me bijblijft bij John is zijn kracht om regelrechte problemen te interpreteren als aantrekkelijke uitdagingen, of, zoals John het zegt: stormy weather teaches me to sail my ship
     (Dr. Harro Stokman, Director Product Management mobile technologies) 

“Ik heb John ervaren als een plezierige directeur; visionair, scherp, analytisch en daarmee komend tot de kern waar het om draait. Hij gaf me de ruimte om me te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen.”
     (Waldemar Hoving, HR Manager)